Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Olga 's challenge - ribbons in a card - Get Creative

Αν και αποχαιρέτησα, εδώ είμαι και πάλι! Δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το Get Creative, έχω εθιστεί!
Λίγες ώρες πριν εκνεύσει η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών, αποφάσισα να κάνω άλλη μια καρτούλα, της τελευταίας στιγμής! Θα συμμετέχω στην πρόκληση της Όλγας , μας ζήτησε μια κάρτα με κορδέλες!



Χρησιμοποίησα κόπτη εγκοπών, για να περάσω τη  ροζ σατέν κορδέλα.

Γενικά λατρεύω να τρυπάω και να περνάω κορδέλες και κορδόνια! Ακόμα και στο προσκλητήριο της βάφτισης του γιου μου, που ήταν η πρώτη μου επαφή με χαρτιά και χωρίς να έχω ακούσει ποτέ για scrapbooking, είχα κάνει τρύπες (τότε με απλό περφορατέρ) για να περάσω κορδόνι! Και όλως τυχαίως είχα βάλει και glitter!

Eπανέρχομαι! Έβαλα ένα λουλουδάκι (με λίγο glitter φυσικά) και ένα brad στο κέντρο. Δεξιά κι αριστερά άφησα να πέφτουν ''στριφογυριστές'' δύο ψιλές κορδελίτσες, η μία σε έντονο ροζ σατέν και η άλλη σε πολύ απαλό ροζ με λευκό πουά  από οργάντζα.

Σας χαιρετώ! Και πάλι καλή επιτυχία σε όλες!
Τα λέμε σύντομα!

Φιλάκια
Σάντυ

Μy little boy : Get Creative - Efi ' s challenge (chipboard)

Στην τελευταία ανάρτηση του μήνα έχω τη σύνθεσή μου και πάλι για το Get Creative, που αυτόν το μήνα είχε την τιμητική του! Παίρνω μέρος στην πρόκληση της Έφης, που ζητούσε μια σύνθεση με οποιοδήποτε sketch, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε χοντρό χαρτόνι.
Τo chipboard είναι στις γωνίες της φωτογραφίας, στην οποία βλέπετε το γιο μου:



Το chipboard το έχω βάψει με μπλε και κόκκινη ακρυλική μπογιά, έχω προσθέσει και glitter φυσικά!
Kαι μερικά κοντινά





Τη σύνθεσή μου την έφτιαξα σχετικά γρήγορα λόγω έλλειψης χρόνου, γι' αυτό είναι αρκετά απλή.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Ευχαριστώ το Get Creative για τις υπέροχες προκλήσεις και την έμπνευση, αναμένω νέες και δημιουργικές προκλήσεις! Προς το παρόν εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές!

Κisses
Sandy

Get Creative - Eudokia 's challenge: a box

Kαλημέρα! Τι καλή δηλαδή, με τέτοιο ψοφόκρυο; Έξω ρίχνει ελαφριές χιονονιφάδες, δε ρίχνει και λίγο παχύ χιονάκι, να το ευχαριστηθούμε!
Τελευταία μέρα του μήνα σήμερα! Έχει τα γενέθλιά της η αδερφούλα μου, Χρύσα χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα, υγεία και ό,τι ποθείς! (Παρεμπιπτόντως τις βρήκα τις νεραϊδοσφραγίδες που έψαχνα, όταν έφτιαχνα την κάρτα της! Συγκεκριμένα τις βρήκα στα παιχνίδια του γιου μου μαζί με ένα μελάνι και κάτι αυτοκόλλητα με αυτοκινητάκια! Ευτυχώς που δε βούτηξε και κανένα κοπίδι.. Όλο μου παίρνει τα πράγματα, το δε  big shot το καβαλάει και κάνει ''βουμ- βουμ!'')
Επανέρχομαι στο θέμα μας! Σήμερα  λήγουν οι προκλήσεις του Get Creative!
Έχω φτιάξει ένα κουτάκι για  την πρόκληση της Ευδοκίας!  Συγχωρέστε τις ατέλειές του, είναι από τις πρώτες μου απόπειρες κατασκευής κουτιού. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα κουτιά, οι δε συμμετοχές στην πρόκληση είναι καταπληκτικές! Ααααχ, που πάω ξυπόλητη στα αγκάθια, τρομάρα μου!!!
Το κουτάκι μου είναι απλό: Είναι από αυτά τα κουτιά με τα 4 ημικυκλικά καπάκια - ''αυτάκια'', που κλείνουν μεταξύ τους, ελπίζω να έγινα σαφής...





Τα χαρτιά είναι της Prima. Όσον αφορά τα χρώματα, κινήθηκα πάλι στα μπεζ - καφέ - εκρού - μπλε, μου άρεσε ο συνδυασμός στην προηγούμενη σύνθεσή μου. Έβαλα 2 διαφορετικές τρέσσες στο καπάκι (μια μπλε και μια καφέ), πρόσθεσα ένα εκρού υφασμάτινο λουλουδάκι, καφέ πουά κορδέλα, εκρού δαντελίτσα και και δύο χάρτινα φύλλα.

Πώς σας φαίνεται; Δεκτές οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις - και οι αρνητικές ! (Αυτό βέβαια ισχύει σε κάθε ανάρτηση!)

Υ.Γ. Ευδοκίααααααα! Υπέροχο το mail box! Πού θα βρω οδηγίες κατασκευής;

Σας χαιρετώ προς το παρόν, σύντομα ακολουθεί νέα ανάρτηση! Αν και το ''σύντομα'' είναι σχετικό, με το Γιωργάκη μες στα πόδια μου!

Sandy


Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Lost in Dubai... (Get Creative - Ιrini 's challenge:12 items in our layout)

Γεια σας! Ήταν να μην ξεκινήσω τελικά!
Το μενού για σήμερα έχει layout με γεύση την έρημο Σαχάρα, στο Dubai! Η φωτογραφία είναι από τις διακοπές μας το καλοκαίρι του 2011, απίστευτη η ζέστη, αλλά περάσαμε υπέροχα!
Το lo είναι η συμμετοχή μου στην πρόκληση της Eιρήνης από το Get Creative! Μας ζητούσε να φτιάξουμε μια σύνθεση με 12 αντικείμενα! Να λοιπόν η δική μου πρόταση:


Και μερικά κοντινά













Μέτρησα 100 φορές τα υλικά που χρησιμοποίησα, για να σιγουρευτώ ότι είναι 12! Λοιπόν, είναι τα εξής:

1. Eκρού cardstock
2. Καφέ εμπριμέ χαρτί
3. Εκρού με ρίγες, σαν τετραδίου χαρτί
4. Γαλαζοπράσινο εμπριμέ χαρτί
5. Φωτογραφία
6. Αυτοκόλλητη μπλε πουά κορνίζα (ήταν μία ολόκληρη, αλλά την έκοψα και χρησιμοποίησα τα κομμάτια της )
7.  Σατέν κορδελίτσα (στο tag)
8. Καφέ σοκολατί δαντέλα (στο πάνω μέρος)
9. Εκρού δαντέλα (κάτω)
10. Μπλε distress ink
11. Μπεζ distress ink
12. Μαύρος μαρκαδόρος

Να προσθέσω πως δε χρησιμοποίησα κάποιο συγκεκριμένο kit, αλλά συνδύασα διάφορα διάσπαρτα υλικά. Τελικά διαπιστώνω πως μάλλον προτιμώ να δουλεύω περισσότερο χωρίς kit, για να αποφεύγω λιγάκι το τυποποιημένο αποτέλεσμα.

Πώς σας φαίνεται;

Καλό βράδυ!!!
Kisses
Sandy

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μarie's challenge (die cuts or punches on a card) - Get Creative

Mάλλον πήρα φόρα με τις κάρτες και τις προκλήσεις του Get Creative!
Θα σας δείξω την προσπάθειά μου για την πρόκληση της Marie, ζητούσε να χρσιμοποιήσουμε die cuts ή διακορευτές στην κάρτα μας.


Χρησιμοποίησα το big shot με τρία dies, αρχικά έκοψα δύο ''δαντελένια ημικύκλια'' (όπως τα λέω εγώ!), από τα οποία πέρασα σαμπανί, σατέν κορδέλα, την οποία έδεσα σε φιόγκο. Έκοψα έναν κύκλο με τα framelits και κόλλησα μπεζ δαντέλα. Τέλος πρόσθεσα ένα πουλάκι.

Αυτά για σήμερα!
Κisses!!!
Sandy

Channa 's challenge (tag and fabric or lace on a card) - Get Creative

Άλλη μια καρτούλα πάλι για το Get Creative, για την πρόκληση της Channa αυτή τη φορά. Ζητούσε να φτιάξουμε μια κάρτα χρησιμοποιώντας ένα tag και ύφασμα ή δαντέλα.


Στην κάρτα μου αρχικά έκανα μια ψιλοαποτυχημένη προσπάθεια χρήσης αυτοσχέδιας μάσκας-στένσιλ, που μου έμαθε η αγαπημένη Βίκυ (όχι την αποτυχία, την αυτοσχέδια μάσκα). Χρησιμοποίησα δηλαδή ως στένσιλ το χαρτί από το οποίο είχα κόψει ένα κυκλικό, ''δαντελωτό'' die και μελάνωσα (mists δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάρω).
Μετά έκανα dry embossing με σχέδιο υφή κειμένου. Άλλα γράμματα τα χρωμάτισα με ξυλομπογιά και σε άλλα έβαλα glitter (star dust stickles).
Πάνω στο αποτύπωμα της μάσκας (ο Θεός να την κάνει) έβαλα ένα πουά λουλουδάκι και ένα brad.
Για το tag χρησιμοποίησα ροζ, μονόχρωμο χαρτί, στο οποίο κόλλησα λευκή δαντέλα με αραιή ύφανση, για να φαίνεται από κατω το χρώμα του χαρτιού. Ροζ κορδέλα, μερικά στρασάκια και στο κάτω μέρος λευκή τρέσσα, στην οποία έβαλα πάλι λίγο glitter, γιατί είχα κανένα τέταρτο να το πιάσω στα χέρια μου και το είχα επιθυμήσει!!! Πίσω από τη ετικέτα έβαλα ροζ λιλά τούλι.
Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά!
Σάντυ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Clean and simple card for Get Creative (Νatasha 's challenge)

Γεια σε όλους!
Όπως σας είπα και χθες, έχω καιρό να φτιάξω και κάτι, τελευταία δεν είχα καμιά όρεξη για δημιουργία. Ήμουν κι άρρωστη την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς, πού κέφι για scrapping.. Αλλά και όταν συνήλθα, πάλι καμία διάθεση, καμία έμπνευση, σαν να βαριόμουν. Είχα ταχτοποιήσει ωραία και τα πράγματά μου από την πρωτοχρονιά και μετά δεν ήθελα να τα ανακατέψω, χι-χι!
 Ως πότε όμως; Eίπα στον εαυτό μου: ''Να πάρεις τα  πόδια σου και να φτιάξεις κάτι, ο,τιδήποτε!''. Χθες περάσαμε πολύ ωραία στα γενέθλιά μου και πήρα τα πάνω μου!  Ο γιος μου με βοήθησε να σβήσω τα κεράκια και φυσικά μετά ήθελε να τα ανάβουμε και να τα σβήνουμε συνέχεια! Σήμερα είπα να φτιάξω κάτι.
 Η αλήθεια είναι ότι το get creative έχει πολύ ωραίες προκλήσεις αυτό το μήνα. Θα ήταν κρίμα να μη συμμετάσχω τουλάχιστον σε μία (ή και σε περισσότερες, αν προλάβω βέβαια, γιατί λήγουν στο τέλος του μήνα). Για αρχή αναζήτησα μια βολική πρόκληση και αποφάσισα να ξεκινήσω (επιτέλους) τη χρονιά με την πρόκληση της Νatasha, που ζητούσε μια καθαρή και απλή κάρτα.



Πιο απλή δεν μπορεί να γίνει η κάρτα μου! Την έφτιαξα για την αδερφή μου που έχει τα γενέθλιά της την άλλη εβδομάδα (με ένα σμπάρο , δυό τρυγόνια!). Και μιας και ξέρω πως της αρέσουν πολύ οι νεράιδες, έβαλα στο τραπέζι τα μελάνια μου και αναζήτησα ένα όμορφο και αγαπημένο μου σετάκι σφραγίδων με νεράιδες. Εδώ νεράιδες, εκεί νεράιδες, πού είναι οι νεράιδες; Έψαξα όλο το σπίτι, άφαντες! Έχουν εξαφανιστεί! Όχι τίποτα άλλο, δεν εκπέμπει πια στην τηλεόραση το alter, διαφορετικά θα απευθυνόμουν στη Νικολούλη, να μου τις βρει.. Και δεν ήθελα να βάλω άλλη σφραγίδα στην κάρτα.
Πριν  εκνευριστώ εντελώς και τα παρατήσω πριν καν αρχίσω, σκάλισα τα πράγματά μου και βρήκα κάτι όμορφα αυτοκόλλητα με νεράιδες και καταχάρηκα.  Είχαν και καλή ποιότητα, μπορώ να πω ότι ακόμα και από κοντά δεν πολυφαίνεται ότι είναι αυτοκόλλητα. Δεν ήθελα βέβαια και πολύ να βάλω αυτοκόλλητο, ήθελα να σφραγίσω την κάρτα, αλλά από το ολότελα... Κόλλησα λοιπόν αριστερά τη νεραϊδούλα, της έβαλα και λίγο glitter στο περίγραμμα.  Δεξιά έβαλα δύο κορδέλες κολλημένες σε φθαρμένες λωρίδες χαρτιού. Στο κάτω μέρος πρόσθεσα και μια πεταλουδίτσα με λίγο glitter στα φτερά. Σκέφηκα να μελανώσω και λίγο το χαρτί, αλλά μετά άλλαξα γνώμη.
Κάρτα στο τσακ μπαμ, μεγάλη οικονομία χρόνου και σπαζοκεφαλιάς, γενικά βέβαια απλές καρτούλες κάνω..
Ζήτω η απλότητα!

Φιλάκιααααα!
Σάντυ

Υ.Γ.1 Πού είναι οι νεράιδες οέο;;;
Υ.Γ.2. Έχω εκνευριστεί με τον blogger, τις περισσότερες αναρτήσεις στα links των προκλήσεων δε μου τις ανοίγει, συνήθως ανοίγει μόνο τις αρχικές σελίδες. Γκρρρρ! Και κάνω αμάν να δω τις συμμετοχές, οι οποίες ομολογουμένως  είναι και πολύ ωραίες! Για να κάνω δε και σχόλιο, πρέπει να κάνω πρώτα τάμα..

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Να σας κεράσω;;;

Γεια σας! Έχω πολλές μέρες να κάνω ανάρτηση και να φτιάξω και κάτι.. Θα πιάσει σκόνη το blogoσπιτάκι μου!
Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου, εκτός από την τουρτίτσα, έφτιαξα και τα αγαπημένα μου cupcakes (λατρεύω τα cupcakes!), για περάστε!!! Έχουν επικάλυψη cheese cream. Από εμφάνιση δεν είναι και τέλεια, τα έκανα λίγο βιαστικά. Από γεύση όμως σκίζουν! Πάρτε ένα δείγμα:





Βάζω το παιδί για ύπνο και πάω για κούρα ομορφιάς, το βράδυ θα με βγάλει ο αντρούλης μου για φαγητό!

Φιλάκια
Σάντυ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Kαλή χρονιά!!!

Τo 2011 έφυγε, το 2012 μόλις ήρθε!
Καλή χρονιά σε όλους! Χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, τύχη, ευημερία, αγάπη, εργασία και 2012 ακόμη ευχές για σας, τις οικογένειές σας και όσους αγαπάτε!
Μακάρι ο Άγιος Βασίλης και το 2012 να φέρουν στην Ελλάδα μας τα καλύτερα! Να της φέρουν πολλά δώρα κι ένα απο αυτά να είναι το χαμόγελο που στερήθηκε!

Πολλά φιλιά!
Σάντυ