Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Clean and simple card for Get Creative (Νatasha 's challenge)

Γεια σε όλους!
Όπως σας είπα και χθες, έχω καιρό να φτιάξω και κάτι, τελευταία δεν είχα καμιά όρεξη για δημιουργία. Ήμουν κι άρρωστη την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς, πού κέφι για scrapping.. Αλλά και όταν συνήλθα, πάλι καμία διάθεση, καμία έμπνευση, σαν να βαριόμουν. Είχα ταχτοποιήσει ωραία και τα πράγματά μου από την πρωτοχρονιά και μετά δεν ήθελα να τα ανακατέψω, χι-χι!
 Ως πότε όμως; Eίπα στον εαυτό μου: ''Να πάρεις τα  πόδια σου και να φτιάξεις κάτι, ο,τιδήποτε!''. Χθες περάσαμε πολύ ωραία στα γενέθλιά μου και πήρα τα πάνω μου!  Ο γιος μου με βοήθησε να σβήσω τα κεράκια και φυσικά μετά ήθελε να τα ανάβουμε και να τα σβήνουμε συνέχεια! Σήμερα είπα να φτιάξω κάτι.
 Η αλήθεια είναι ότι το get creative έχει πολύ ωραίες προκλήσεις αυτό το μήνα. Θα ήταν κρίμα να μη συμμετάσχω τουλάχιστον σε μία (ή και σε περισσότερες, αν προλάβω βέβαια, γιατί λήγουν στο τέλος του μήνα). Για αρχή αναζήτησα μια βολική πρόκληση και αποφάσισα να ξεκινήσω (επιτέλους) τη χρονιά με την πρόκληση της Νatasha, που ζητούσε μια καθαρή και απλή κάρτα.



Πιο απλή δεν μπορεί να γίνει η κάρτα μου! Την έφτιαξα για την αδερφή μου που έχει τα γενέθλιά της την άλλη εβδομάδα (με ένα σμπάρο , δυό τρυγόνια!). Και μιας και ξέρω πως της αρέσουν πολύ οι νεράιδες, έβαλα στο τραπέζι τα μελάνια μου και αναζήτησα ένα όμορφο και αγαπημένο μου σετάκι σφραγίδων με νεράιδες. Εδώ νεράιδες, εκεί νεράιδες, πού είναι οι νεράιδες; Έψαξα όλο το σπίτι, άφαντες! Έχουν εξαφανιστεί! Όχι τίποτα άλλο, δεν εκπέμπει πια στην τηλεόραση το alter, διαφορετικά θα απευθυνόμουν στη Νικολούλη, να μου τις βρει.. Και δεν ήθελα να βάλω άλλη σφραγίδα στην κάρτα.
Πριν  εκνευριστώ εντελώς και τα παρατήσω πριν καν αρχίσω, σκάλισα τα πράγματά μου και βρήκα κάτι όμορφα αυτοκόλλητα με νεράιδες και καταχάρηκα.  Είχαν και καλή ποιότητα, μπορώ να πω ότι ακόμα και από κοντά δεν πολυφαίνεται ότι είναι αυτοκόλλητα. Δεν ήθελα βέβαια και πολύ να βάλω αυτοκόλλητο, ήθελα να σφραγίσω την κάρτα, αλλά από το ολότελα... Κόλλησα λοιπόν αριστερά τη νεραϊδούλα, της έβαλα και λίγο glitter στο περίγραμμα.  Δεξιά έβαλα δύο κορδέλες κολλημένες σε φθαρμένες λωρίδες χαρτιού. Στο κάτω μέρος πρόσθεσα και μια πεταλουδίτσα με λίγο glitter στα φτερά. Σκέφηκα να μελανώσω και λίγο το χαρτί, αλλά μετά άλλαξα γνώμη.
Κάρτα στο τσακ μπαμ, μεγάλη οικονομία χρόνου και σπαζοκεφαλιάς, γενικά βέβαια απλές καρτούλες κάνω..
Ζήτω η απλότητα!

Φιλάκιααααα!
Σάντυ

Υ.Γ.1 Πού είναι οι νεράιδες οέο;;;
Υ.Γ.2. Έχω εκνευριστεί με τον blogger, τις περισσότερες αναρτήσεις στα links των προκλήσεων δε μου τις ανοίγει, συνήθως ανοίγει μόνο τις αρχικές σελίδες. Γκρρρρ! Και κάνω αμάν να δω τις συμμετοχές, οι οποίες ομολογουμένως  είναι και πολύ ωραίες! Για να κάνω δε και σχόλιο, πρέπει να κάνω πρώτα τάμα..

9 σχόλια:

  1. Σαντυ, ειναι πολύ όμορφη η καρτα σου! Καλή επιτυχία σου ευχομαι!
    Για τον blogger αστα... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sandy what a sweet card....I hope your sister likes it!...feels good to make something so fast doesnt it!
    thanks for playing with us
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sandy καταρχήν χρόνια σου πολλά γεμάτα υγεία, αγάπη, χαρά και υπομονή, ειδικά με τον blogger! Η καρτούλα σου είναι όμορφη και η νεραϊδούλα είναι φανταστική! Ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάντυ η κάρτα σου είναι σκέτη γλύκα!!Τυχερή η αδελφούλα σου!Αυτό για τον blogger το διάβασα από πολλά κορίτσια αλλά εγώ που χρησιμοποιώ το google chrome δεν έχω πρόβλημα.Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαντυ ομορφη η καρτα σου...χρονια πολλα στην αδελφουλα σου!Το θεμα blogger το ειχα και εγω...τωρα χρησιμοποιω τον chrome και δεν εχω κανενα προβλημα!!Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημέρα Σάντυ! η καρτούλα τέλεια όπως ακριβώς το ζητάει η πρόκληση απλή και καθαρή αλλά εγώ θα προσθέσω και πολύ πολύ ωραία! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Such a cute card! Thanks for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφη κι αυτή η καρτούλα σου, σίγουρα θα αρέσει πολύ στην αδελφή σου.
    Ελπίζω να βρεις τις σφραγίδες γρήγορα, μου σπάνε κι εμένα τα νεύρα όταν κάτι δεν είναι στη θέση του και δεν μπορώ να το βρω!
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hi there, what a pretty card, gorgeous colours and so much fun. Thank you for sharing with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your comments!