Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Pyramids for Get Creative

 

Πόσον καιρό έχω να φτιάξω μια σύνθεση; Πολύ…

Το βράδυ λήγουν οι προκλήσεις του Get Creative και αποφάσισα σήμερα το μεσημέρι και εντελώς τελευταία στιγμή να συμμετέχω σε μία από αυτές, στην πρώτη πρόκληση layout του Νοεμβρίου, που ζητούσε να χρησιμοποιήσουμε 3 ή περισσότερες διαφορετικές φωτογραφίες. Μάλλον είναι το πιο γρήγορο lo που έχω φτιάξει, φαίνεται άλλωστε, βιαζόμουν να προλάβω ένα ελάχιστο φως για να το φωτογραφίσω.. Η μέρα έχει μικρύνει και με χαλάει απίστευτα..

Η φωτογραφία είναι ψιλοάθλια, αλλά φταίει ο κακός μας ο καιρός.. Οι φωτογραφίες από πού αλλού, από το τελευταίο αγαπημένο μου ταξίδι στην Αίγυπτο, οι λατρεμένες Πυραμίδες και το φιλί με τη Σφίγγα (το Φαραώ Χεφρήνο)! Πίσω από το  μικρό tag με τον τίτλο έχω ένα κρυμμένο journaling. Kατά τα άλλα, απλά πράγματα..

DSC02067-001 

DSC02071

Φιλιά σε όλες!

Σάντυ

5 σχόλια:

  1. Hi there Sandi, what a fabulous layout !!! Amazing photographs and beautiful scenery and your not bad either lol ! Thank you so much for sharing your holiday memories with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστική!Το δε φιλί με τη Σφίγγα είναι μοναδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Σαντυ, φοβερές οι φωτο σου και μου αρεσουν τα ephemera που χρησιμοποίησες ... ευχαριστούμε για την συμμετοχη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα οι φωτος δε το συζηταμε, ιδιως αυτη με το φιλι στη σφιγγα!!! αλλα κ η συνθεση υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your comments!