Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Βραβείων συνέχεια!

Γεια σας  και καλό μήνα! Σήμερα μπαίνει η άνοιξη, ημερολογιακά τουλάχιστον! Ξουτ παλιοχειμώνα, μας κούρασες!
Λέω να κάνω ποδαρικό με βραβεία! Τα βραβεία που πήρα από τη Λευκή αλλά ως συνήθως είμαι ''τα ζώα μου αργά'' μέχρι να τα αναρτήσω! Σε ευχαριστώ πολύ Λευκή μου!






 Η διαδικασία για τα βραβεία είναι η εξής:
Να αναφέρω το blog που μου έκανε την πρόσκληση για το παιχνίδι, να γράψω 7 πραγματάκια για μένα και να επιλέξω κι εγώ bloggers που θα πρέπει να τους ενημερώσω για το παιχνίδι και το βραβείο!
Λοιπόν...  Έχω αναφερθεί ξανά στον εαυτό μου σε μια πρόσφατη ανάρτηση, αλλά και σε μια πιο παλιά , πρέπει τώρα να πω κάτι διαφορετικό. Για να σκεφτώ....

1. Αγαπάω πολύ τη θάλασσα. Όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα...
2. Είμαι ''λιγάκι'' νευρική..... Εκνευρίζομαι κυρίως, όταν χάνω το δίκιο μου... Η αλήθεια είναι πως εκνευρίζομαι και με ασήμαντα πράγματα..
3. Πίνω σπάνια καφέ.
4. Είμαι πολύ λιχούδα!
5. Μου αρέσει πολύ να παίρνω δώρα (στους άλλους)!
6. Βαριέμαι απίστευτα τις δουλειές του σπιτιού (αν και ποιος δεν τις βαριέται;). Αλλά όταν τις τελειώσω, καμαρώνω το καθαρό μου σπίτι!
7. Ξενυχτάω κάθε βράδυ για να συγυρίσω και να ταχτοποιήσω, απλά για δω το σπίτι για λίγο μαζεμένο το πρωί. Και ας ξέρω ότι μισή ώρα αφού ξυπνήσει ο μικρός, θα γίνει πάλι χαμός...
8. Δεν αφήνω κανέναν να μου πάρει τη σειρά σε μια ουρά ''δήθεν τυχαία''.. Δεν εννοώ βέβαια πως δε δίνω τη σειρά μου σε κάποιον που χρειάζεται, εννοώ όλους αυτούς τους πονηρούς που πάνε και στέκονται ξαφνικά μπροστά μου. Αλλά δε θα τους περάσει, χε-χε!
9. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω περιοδικά και βιβλία διακόσμησης σπιτιού, αλλά και να πηγαίνω σε εκθέσεις σπιτιού.
10. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με την κατάσταση στην Ελλάδα μας, ελπίζω κάποια στιγμή να ανέβουμε από τον πάτο.. Ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας..

Πόσα είπα; 10; Eνώ έπρεπε 7; Δε νομίζω να πειράζει!

Για να δούμε τώρα, σε ποιον θα χαρίσω τα βραβεία!

Στην Πένυ
Στην Kέλλυ
Στη Λίτσα
Στην Ελευθερία
Στην Ιωάννα
Στη Μαρία Τ.
Στη Ράνια Κ.

Αυτά προς το παρόν!
Σας χαιρετώ! Καλώς μας ήρθες άνοιξη! Σε έχουμε τόσο ανάγκη..
Ελπίζω η άνοιξη να έρθει γρήγορα στη ζωή μας! Σε όλους τους τομείς....
Φιλιά

Σάντυ

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλό μήνα Σάντυ!! Χαχαχαχαχα!! Πολύ γέλασα με του "Ξούτ" παλιο χειμώνα!! ΛΕς να μας κάνςι τη χάρη να μας αφήσει σε ησυχία??? Σε ευχαριστώ πολύ για τα βραβεία..Δεν το χω και γώ με τις αναρτήσεις βραβείων...αλλά μιοα που μου εκανες την τιμή...θα το προσπαθησω άμεσα!! Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα Σάντυ ευχαριστώ πολύ για τα βραβειάκια τώρα το είδα με την μετακόμιση έχω χάσει τευχη!!!
    Λοιπόν μοιάζουμε σε πολλά πράγματα πρέπει να τα πούμε και από κοντά, λατρεύω τη θάλασσα το καλοκαίρι τη ευχαριστιέμαι αλλά και το χειμώνα τρελαίνομαι να την κοιτώ φουρτουνιασμένη, αχ και εγώ όταν χάνω το δίκιο μου @*&$#@.... ζυγός παιδάκι μου!!!και λιχούδα είμαι (πως θα χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν ξέρω) και δωράκια θέλω και δουλειές δεν θέλω αλλά κάνω για τον ίδιο λόγο με εσένα, τυχαία την σειρά να μου πάρουν... με τίποτα χαχαχα ,λατρεύω την Ελλάδα είναι η πιό όμορφη χώρα στον κόσμο λυπάμαι πολύ για την κατάσταση που με αναγκάζει να φύγω μακριά της:-(
    αυτάαααα
    Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκιά μου Sandy, αν και αργοπορημένη, ήρθα να παραλάβω τα όμορφα βραβεία μου και να σ' ευχαριστήσω!! Λοιπόν πρέπει να σου πω ότι έχουμε πολλά κοινά!! Νομίζω ότι η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ πίνω καφέ! Όλα τα άλλα είναι σαν να τα έγραψα εγώ!
    Επειδή έπαιξα τις συγκεκριμένες ερωτήσεις, λέω να μην ξαναπαντήσω, μην με θεωρήσουν και ψώνιο χεχε
    Σε φιλώ και σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for your comments!